Karaman'ı Temsil Eden Başarılı Doktorlar Belgelerini Aldı

Karaman'ı Temsil Eden Başarılı Doktorlar Belgelerini Aldı

Karaman'ı temsil eden Başarılı Doktorlar Belgelerini Sağlık Bakanı Koca'nın Elinden Aldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde Karaman’ı temsil eden başarılı doktorlar belgelerini Sağlık Bakanı Koca'nın Elinden Aldı

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde Karaman’ı Dr. Süleyman Doğruer ve Uzm.Dr. Sülbiye Karaburgu temsil etti.
Düzenlenen törende Karaman’ı temsil eden Doğruer ve Karaburgu ödüllerini Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın elinden aldılar.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, alanlarında göstermiş oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile topluma örnek olan hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 

Ödül törenine katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan:

 “Yılın her günü, günün her saati insan sağlığına hizmet eden, yurdumuzun her köşesindeki başta değerli hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın ve ödül almaya hak kazanan değerli hekim arkadaşlarım Dr. Süleyman Doğruer ve Uzm.Dr. Sülbiye Karaburgu’yu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
 

Karaman'ı Temsil Eden Başarılı Doktorlar Belgelerini Aldı

Karaman'ı Temsil Eden Başarılı Doktorlar Belgelerini Aldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber