Karaman'ın Bu Yolu da Tozdan Kurtuluyor

Karaman'ın Bu Yolu da Tozdan Kurtuluyor

Karaman'da çevresinde tarım alanı bulunan yollar tozdan kurtuluyor.

Karaman Belediyesi saha çalışmalarını farklı bir bölgede yoğunlaştırdı. Karaman Açık Cezaevi yolunda asfaltlama çalışması ile yol tozdan kurtuluyor.

Karaman'da belediye ekipleri şehrin birçok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler yoğun olarak kullanılan, Bifa Bisküvi Fabrikasının arkasından açık cezaevine giden yolda asfalt serimine başladı.

Yetkililer, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, kullanışsız ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarının şehir genelinde devam edeceğini söyledi.

Cezaevi yetkilileri ise özellikle pazar günleri görüş günü olmasından dolayı ve cezaevi araçlarının yoğun olarak kullandığı bu yolun yeninden düzenlenerek daha kullanışlı hale getirildiği için Karaman Belediyesi’ne teşekkürlerini bildirdi.

Karaman Belediyesi Yol Çalışmaları

Karaman Belediyesi Yol Çalışmaları

Karaman Belediyesi Yol Çalışmaları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber