Karaman’ın Gençliğine Sahip Çıkması Gerekiyor

Karaman’ın Gençliğine Sahip Çıkması Gerekiyor

Karaman’da dün gece KMÜ’den şenlik meydanından ayrılan geçlerin tartışması hastanede bitti.

Korona dönemi ile birlikte evlerinde daralan gençler KMÜ şenlikleri ile mezuniyet heyecanını bir arada yaşamaya çalışıyor.

Ancak ne var ki eğlencenin dozunu ayarlayamayanlar maalesef sadece kendini rezil etmiyor, Karaman’ı da karalamaya destek veriyor.

Dün akşamki eğlence sonrası da benzer bir olay yaşandı.

İddiaya göre öğrenci olmayan Karaman’da çalışan Ö.S. isimli genç Doğukışla çıkış yolunda benzer şekilde KMÜ öğrencisi kız arkadaşları ile eğlence alanından ayrılan gençlerden O.U. isimli gence elinde bulundurduğu bıçağı sallayarak sözlü sataşmada bulundu. Tartışma sonrası sağ bacağından bıçakla yaralanan O.U. 112 ekipleri tarafından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken kız öğrenciler büyük korku yaşadı.

Olaya bölgede bulunan bekçiler ilk müdahaleyi yaparken polis ekipleri de tahkikat başlattı.

Karaman’da ne olduğu anlaşılmayan tartışmalar maalesef can yakarken vatandaşa da gençliğimiz nereye gidiyor sorusunu sorduruyor.

img20220602232610.jpg

img20220602234237.jpg

img20220602234353.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber