"Karaman’ın Gönlümüzde Ayrı Bir Yeri Var"

"Karaman’ın Gönlümüzde Ayrı Bir Yeri Var"

Trabzon Araklı Kaymakamlığına atanan ve veda ziyaretlerinde bulunan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın Vali Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

"İlimizde görev yaptığı süre içerisinde köylerimizin alt yapısının güçlendirilmesine yönelik başarılı çalışmaları olan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın’a hizmetlerinden dolayı şahsım ve Karaman adına teşekkür ediyorum" diyen Vali Tapsız,  Günaydın’ın bundan sonra Kaymakam olarak hizmet vereceğini belirterek, yeni görev yerinde de başarılı çizgisini devam ettirmesi dileklerinde bulundu.
 
Kamu görevlileri olarak ülkemiz ve milletimize layık oldukları hizmetin en iyisini verebilmek için çok çalışmamız gerekiyor diyen Vali Tapsız, Günaydın’a yeni görevinde ailesi ile birlikte sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir hayat temenni etti.
 
Vali Yardımcısı Günaydın ise “Karaman’dan çok güzel duygularla ayrıldığını belirterek, İl Özel İdaresi olarak verilen hizmetler sırasında desteğini esirgemeyen Valimiz Süleyman Tapsız’a teşekkür ediyorum. Karaman’ın gönlümüzdeki yeri bambaşkadır. Amacımız ülkemize ve milletimize hizmet edebilmektir” dedi.
 
Veda ziyareti çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber