Karaman’ın İlk Bale ve Müzik Kursu Açıldı

Karaman’ın İlk Bale ve Müzik Kursu Açıldı

Karaman’da Mevhibe Kafalıer Bale ve Müzik Kursu düzenlenen törenle açıldı. Tür itibariyle Karaman’da ilk olma özelliği taşıyan bale ve müzik kursunun kayıtları başladı

Türkiye’de birçok şehirde bulunan sanat kurumları kimi zaman çocukların hayal dünyasında kalmış kimi zamanda gerçeğe dönüşmüştür. Bale ve müzik adına hayallerinin peşinden koşmak isteyen bireylerin ayağına fırsat geldi. Karaman’ın ilk bale ve müzik Kursu açıldı. Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven’in de katıldığı kursun açılış konuşmasını kurs Mevhibe Kafalıer yaptı. Kafalıer, “Artık sanatın birçok dalları hobi olmaktan çıkıp çocuklarımızın yeteneği ve isteği doğrultusunda meslekleri olabilecek.

İsteğimiz Karaman’da sanatın birçok dalının yetkili kişilerden öğretip sevdirmek ve birçok sanatçılar yetiştirmektir. Amacımız Sanata bağlı duyarlı kişiler yetiştirmektir.

T.C. MEB Özel Mevhibe Kafalıer Bale Kursu’nda Kayıt esnasında yaş ve seviyelere göre ayrı ayrı eğitim alabilecekler” dedi.

Baleye yeni başlayan öğrencilerin bale hazırlık sınıflarında eğitim göreceğini söyleyen Kafalıer, karaman halkını Piri Reis Mahallesi 1411’inici sokaktaki Aygün Park Sitesi B Blok’taki bale ve müzik kursuna davet etti.

Karaman’ın İlk Bale ve Müzik Kursu Açıldı

Karaman’ın İlk Bale ve Müzik Kursu Açıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum