Karaman'ın İş Gücü Konuşuldu

Karaman'ın İş Gücü Konuşuldu

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Vali Fahri Meral başkanlığında toplandı.

27.07.2017 Perşembe günü Polisevi Toplantı Salonunda  gerçekleştirilen toplantıya; Vali Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kenan Ateş, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, İl Ticaret Müdürü V. Ayşe Ünal ve ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Yılda dört kez toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2017 yılı üçüncü olağan toplantısında bir önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumu hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi.

Toplantıda ayrıca 2017 yılının ilk altı ayına ait istihdam faaliyetleri İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği halinde gerçekleştirilen okul ziyaretleri, engelli istihdamı ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında ortaöğretimde açılacak mesleki bölümler, 29. Mesleki Eğitim Kurulu kararları ve Karaman Organize Sanayi Bölgesinin eğitimli işgücü ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik mesleki eğitim altyapı faaliyetleri toplantıda görüşüldü.

il-istihdam-kurulu.ic.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber