Karaman'ın İşlek Geçiş Noktalarından Birine Bakın Ne Yapıldı

Karaman'ın İşlek Geçiş Noktalarından Birine Bakın Ne Yapıldı

Karaman Belediyesi şehir genelinde farklı noktalara yaptığı dokunuşlarda vatandaşları daha güzel bir Karaman'da yaşatmayı hedefliyor.

Karaman Belediyesi ekiplerinin şehir içinde virane yerleri yıkarak park alanlarına çevirmesi bir çok kesimden olumlu tepkiler alıyor.

Bu çalışmaların yanı sıra Aktekke cami çevresinde yapılan küçük ama düzen açısından önemli dokunuşlara Şabaniye cami çevresi de eklendi.
 
Karaman Belediyesi ekipleri Tahsin Ünal Mahallesi Şamkapı Caddesi (Şabaniye Camisi Yanı) üzerindeki yolda gerçekleştirdiği çalışmayla alanı daha görsel ve kullanışlı hale getirdi.

Ekipler, bölgede araç trafiğinin tek şeritli olmasından dolayı yayaların yoğun olarak kullandığı caddede yenileme çalışması yapıldığını söyledi. Yetkililer; bölgenin baştan sona ele alındığını, alanın tabanına parke taşı döşenerek süs havuzu yapıldığını böylelikle daha önce kullanışsız ve kötü görüntüsü olan bölgenin bu çalışmayla birlikte daha estetik ve kullanışlı hale getirildiğini, alanın aydınlatma çalışmasıyla özellikle akşamları cazibe merkezine dönüştüğünü ifade etti.   

be2.jpg

be4.jpg

be5.jpg

be6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber