Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi Doğalgaza Kavuşuyor

Kazımkarabekir’in doğal gaz hayali yıllar sonra gerçekleşti

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde yıllardır planlanan doğalgaz hattı sonunda ilçeye geliyor.

Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu yaptığı paylaşımda;

“31 Mart 2019 tarihinde Cenab- Hakkın izni ve siz değerli hemşehrilerimizin oylarıyla şahsım, meclis üyelerim ve personellerimiz ile birlikte ilk günden sizlere hizmet etme gayesiyle yola çıktık. Seçime girdiğimizde bizlerin söz verdiği gibi ilçemizi daha yaşanılabilir daha modern ve yatırıma müsait bir hale getirmek ortak gayemizdi.
Bunlar neticesinde ilçemizi doğalgaz ile buluşturmak için ilk günden beri yılmadan emin adımlarla mücadele ettik. Bugün itibariyle doğalgaz çalışmalarımıza dualar ile birlikte hayırlara vesile olsun diyerek başladık.

Bu hususta emeği geçen başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Sn. Lütfi ELVAN olmak üzere, Karaman milletvekili hemşerimiz Sn. Av. Selman Oğuzhan ESER’e, MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Sn. Dr. Ali GÜLER’e, Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Rıza ALABOYUN’a, Enerya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Karaman Müdürü Sn. Ali Değirmenci’ye ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.
Rabbim yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetleri hayırlı kılsın ve hizmetlerde emeği geçen herkesten Allah(c.c) razı olsun inşallah.

Sizler bizlere inandığınız ve güvendiğiniz müddetçe güzel ilçemize hizmet vermekten geri durmayacağız ve siz değerli hemşerilerimizle birlikte tüm güzellikleri birlikte başaracağız.” Dedi.

Konuya ilişkin paylaşım yapan Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker;

“Kazımkarabekir ilçemizin doğalgaz getirtilmesi ile ilgili en büyük özveriyi Kombassan yapmıştır, eğer kendilerine ait olan hattan ilçemizin kullanımı için Enerya Karaman gaza muvaffakat vermeselerdi,ilçemize gazı alamayacaktık.Bu muvaffakat 28.03.2019 tarihinde 31 Mart Yerel Seçimlerinden 3 gün önce onaylanmıştır.Dolayisiyla kimlerin emekleri olduğu bellidir.Imzalamadan bugüne kadar proje çalısmalari,ihale süreçleri ve daha öncede belirttiğimiz gibi havaların ısınması beklenmiştir.Bugunde temeli atılmıştır. Emekleri geçen Kombassan Yönetim Kurulu Başkan ve Yöneticilerine,özellikle Abim Alirıza Alaboyun ve Belgede imzası bulunan Mustafa Ulvi Bezirci Beye,süreçte bize destek olan Lütfü Elvan Bakanımıza ve Enerya Karamangaz yetkililerine teşekkür ederim. Ilçemize Hayırlı olsun.” diyerek bir dönem bazı çevreler tarafından ilçeye yardımcı olmuyor diye eleştirilen Kombassan’ın hakkını da teslim etmiş oldu. 
1q.jpgaw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber