Karaman'ın Prestijli Projesi Turkuaz City'e Yoğun İlgi

Karaman'ın Prestijli Projesi Turkuaz City'e Yoğun İlgi

Karaman'ın tatil köyü konseptindeki tek projesine şehir dışından da ilgi artıyor.

Akkülah İnşaat’ın tatil köyü kosepti ile Karaman’da dikkatleri çeken projesi Turkuaz City Karamanlıların yanı sıra çevre illerden vatandaşların da dikkatini çekiyor.

Son olarak youtube kanallarından Kübra ile Ev Gezelim’in ziyaret ettiği ve takipçilerine anlattığı tanıtım videosu 20bin üzerinden izlenmeye ulaştı.

Turkuaz City projesine gösterilen ilgiden menün olduklarını belirten Akkülah İnşaat uygun ödeme imkanı ile konut teslimlerine devam ediyor.

3. etabına geçilen projede yer alabilmek için anlaşmalı bankalar ile 180 aya kadar 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı mümkün. Ayrıca firma bünyesinde 60 aya kadar elden ödemeli satış imkanı da mümkün.

Turkuaz City örnek dairesi ve satış ofisi ile haftanın 7 günü projeyi incelemek isteyenlere hizmet veriyor.

İrtibat Bilgileri: Tel : 0532 797 56 00
Akkülah Turkuaz City Proje web sitesi www.turkuazcity.com
Şirket Merkezi: Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı No:67/A (Denizbank yanı) KARAMAN

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum