Karaman'ın Sağlık Yöneticilerinden Valiye Ziyaret

Karaman'ın Sağlık Yöneticilerinden Valiye Ziyaret

14 Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler konuşuldu.

Vali Süleyman Tapsız, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İl Sağlık Müdürü Dr. Musa Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan, Karaman Tabipler Odası Başkanı Dr. Süleyman Doğruer ve Özel Selçuklu Hastanesi yöneticileri kabul etti.
 
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, 14 Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verildi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden büyük bir özveri ve fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, ifa ettikleri bu kutsal ve onurlu görevlerinde kendilerine üstün başarılar diliyorum dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber