Karaman'ın Ulaşım ve Trafik Planlaması Hazırlanacak

Karaman'ın Ulaşım ve Trafik Planlaması Hazırlanacak

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, Karaman’ın ulaşım ve trafik ile ilgili önem arz eden konularda açıklamalarda bulundu.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyaret sırasında;

Seçim çalışmalarını büyük bir heyecan içerisinde yürüttüklerini ifade eden Şahin, Karaman’ın ulaşım ve trafik ile ilgili önem arz eden konularda açıklamalarda bulundu.

Bütün mesleklerin ve görevlerin elbette ki kendince kutsal bir yanının olduğunu ama şoförlük mesleğinin çok ayrı bir yerinin bulunduğunu söyleyen Şahin, ömürleri direksiyon başında geçen Şoförler için “Şoförlük mesleğini icra eden kardeşlerimiz gece gündüz çalışarak şehrimize hizmet ediyorlar. Başta şoförlerimiz olmak üzere hizmet sektörünün temel taşı durumundaki ulaşım sektörüne emek veren herkese hayırlı kazançlar dilerim dedi.

Yaşanabilir ve sürdürülebilir  bir şehir ancak ulaşım alt yapısının geliştirilmesi ile mümkün olacağını ifade eden Şahin, Park sorununun ortadan kaldırılması ve birçok noktaya kolay erişim sağlanabilmesi adına kentin ulaşım ve trafik planlamasının yeniden yapılarak ulaşımda konfor ve rahatlamanın sağlanacağının altını çizdi. Son olarak şehrimizin gelişmesi ve genişlemesi ile birlikte belediye taşıma hizmetleri ile aynı hizmeti veren özel sektör ulaşım hizmetlerinde çalışan herkesin bir nevi kamu görevi yaptığını belirtti. 

Ziyaretleri dolayısı ile Şahin’e şükranlarını ifade eden Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemalettin Canuylasi, Karaman’ın geleceğinden ümitvar olduklarını, kentin ulaşım ve trafik alt yapısı ve sektörümüzle ile ilgili ortaya konan güzel söylemlerin kendilerini de fazlasıyla memnun ettiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber