Karaman’ın Yeni Trendinde Örnek Daire Hazır

Karaman’ın Yeni Trendinde Örnek Daire Hazır

Akkülah İnşaat kalitesiyle yükselen Turkuaz City projesinde detaylar göz dolduruyor

Karaman’da site kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Akkülah İnşaat Turkuaz City Projesi ile bambaşka bir yaşam standartı sunuyor.

Villa evlerden, geniş dairelere, 2+1 konutlardan 5+1 konutlara farklı seçenekler sunuyor.

Akkülah İnşaat, tatil köyü konseptiyle tasarladığı yeni projede açık, kapalı yüzme havuzları, spa, aqua park, hayvanat bahçesi, site barbekü ve mesire alanı, helikopter pisti, işyerleri, etüt ve kreş merkezi, kuaför, restoran gibi alanlara yer veriyor. Proje, site dış görünümünden, iç mimari uygulamalarına kadar ailelerin hayallerini süsleyen bir yaşam alanı sunuyor.

Ayrıca avm, kreş, etüt alanı, bay bayan kuaför, kafe, restoran, fırın, etkilemek salonu, eczane, bankamatik, pastane gibi sosyal ve ticari alanlarla da site sakinleri ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulacaklar.

1.etap satışların sonuna yaklaşıldığı şu günlerde Turkuaz City’de 5+1 daire planı için örnek daire görücüye çıktı.

basliksiz-3-002.jpg

Özel mobilyalarla döşenen örnek dairede konutların tüm detayları ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunulmuş durumda.

Turkuaz City’ye uğrayıp örnek daireyi görmeden Karaman’da ev sahibi olmaya karar vermeyin

Örnek daire ve tüm proje detayları için Turkuaz City web sitesine tıkla!

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber