Karaman'ın Yeni Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Pazar Esnafıyla Tanıştı

Karaman'ın Yeni Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Pazar Esnafıyla Tanıştı

Vali Mehmet Alpaslan Işık, LGS sınavı nedeniyle Pazar günü ilimiz Hamidiye Mahallesinde kurulan Cumartesi Pazarında incelemelerde bulunarak esnaflarla bir araya geldi.

Karaman'da Semt pazarının giriş ve çıkış noktasında yürütülen denetimleri ve (Kovid-19) tedbirleri kapsamında pazar yerlerinin kurulması ve işleyişine ilişkin alınan önlemleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Vali Işık, pazar yerinde görevli ekiplerden alınan tedbirlerin uygulanması hususunda gerekli titizliğin ve hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Pazar yerine yaptığı ziyaret ve incelemeler sırasında pazar esnafı ve vatandaşlardan alınan tedbirler doğrultusunda belirlenen kurallara titizlikle riayet etmelerini isteyen Vali Işık, alışveriş sırasında vatandaşlardan maske kullanımı, sosyal mesafe ve el temizliği konularında uyarılarda bulundu.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla alışveriş hareketliliği ve pazarın durumu hakkında ayaküstü bir süre sohbet eden Vali Işık, sorun ve taleplerini dinlediği esnaflara hayırlı ve bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.  

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın Cumartesi Pazarı ziyaret ve incelemelerine İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş eşlik etti.

Karaman'ın Yeni Valisi Cumartesi Pazarında

Karaman'ın Yeni Valisi Cumartesi Pazarında

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum