Karamanlı Ahmet Kaya Konya'da Birinci Oldu

Karamanlı Ahmet Kaya Konya'da Birinci Oldu

Trap atışlarına, Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 300 sporcu katıldı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Avcılık ve Atıcılık derneği organizasyonuyla kalkınma şöleni etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen trap ve tek kurşun atış yarışmaları sonuçlandı.

Trap atışlarına, Antalya, Karaman, Konya, Burdur, Seydişehir, Manavgat, Serik, İzmir Bucak’tan 300 sporcu katıldı.

Müsabakalar büyükler, gençler ve bayanlar olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. Trap Atış Müsabakalarının sonunda ödül töreni gerçekleştirildi.

Büyükler trap atışında Serik’ten Mehmet Kuş birinci, Seydişehir’de Gökhan Güner ikinci, Serik’ten Ercan Kaya üçüncü oldu.

Gençler de tek kurşun atışlarında, Karaman’dan Ahmet Kaya birinci ve Hasan Şimşek ikinci, Seydişehir’den Mahmut Koyuncu üçüncü oldu.

Tavşan atışlarında Seydişehir’den Alper Sarı birinci, Manavgat’tan Nida Uğur ikinci Seydişehir’den İbrahim Çoban üçüncü, bayanlarda ise Serra Suluçay birinci oldu.

Kupaları Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Avcılık ve Atıcılık Dernek Başkanı Soner Güler, ve sivil toplum kuruluş temsilcileri verdi.

43c2c10e-81d6-488a-a751-aea6d3968f8b.jpg

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber