Karamanlı Asker Ebediyete Uğurlandı

Karamanlı Asker Ebediyete Uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altında bulunan Karamanlı asker son yolculuğuna uğurlandı.

Kahramanmaraş’ta geçirdikleri trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Uzman Onbaşı Serhat Kaya, doğduğu topraklar olan ilimize bağlı Damlapınar köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Karayolu ile ilimize getirilen ve baba ocağından helallik alınmasının ardından memleketi olan Damlapınar köyüne getirilen Uzman Onbaşı Serhat Kaya’nın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Kur’an-ı Kerim okunması ve edilen duaların ardından ebediyete uğurlanan Uzman Onbaşı Serhat Kaya’nın ailesine taziyede bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Serhat Kaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

Yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

dsc-8708.jpg

dsc-8700.jpg

dsc-8698.jpg

dsc-8696.jpg

dsc-8687.jpg

dsc-8684.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber