Karamanlı Atletizm Antrenöründen Bir Başarı Daha

Karamanlı Atletizm Antrenöründen Bir Başarı Daha

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörlerinden Zafer Yavuzaslan, maraton koşularında yaptığı derecelerle zirveyi kovalamaya devam ediyor.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm antrenörü ve aynı zamanda Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcusu  Zafer Yavuzaslan bu kez Ankara’da düzenlenen Runfire Salt Lake 2021 yarışlarında ter döktü.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde düzenlenen Runfire Salt Lake (Tuz Gölü Ultra Maratonu) erkekler 80 kilometre kategorisinde mücadele eden Yavuzaslan, 08:03:31’lik derecesi ile genel klasmanda ikinci olarak gümüş madalyayı kazandı.

Daha öncede Alanya’da düzenlenen Merrell Alanya Ultra Trail 2021 ve Erciye’te düzenlenen 5. Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu yarışlarında kürsüye çıkması başarısı gösteren Yavuzaslan, Ankara’da düzenlenen Runfire Salt Lake 2021 yarışlarında da madalya kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Başarılı antrenör Yavuzaslan’ı tebrik eden Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Antrenörümüzün aktif olarak spor yapması ve başarılı sonuçlara imza atması bizler ve ilimiz için gurur kaynağı oluyor. Bizleri mutlu eden başka bir gelişmede antrenörümüzün yetiştirdiği sporculara canlı bir rol model olması. Antrenörümüzü tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

zafer-yavuzaslan-1.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber