Karamanlı Cahide Eke'den İki Türkiye Şampiyonluğu

Karamanlı Cahide Eke'den İki Türkiye Şampiyonluğu

Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda gençler ve büyükler kategorilerinde 52 kiloda mücadele eden Karamanlı milli sporcu Cahide Eke, 2 altın madalya kazanarak Karaman’a büyük bir gurur yaşattı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu (TGESF) faaliyet programında yer alan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası minikler, yıldızlar, gençler, ümit gençler, büyükler ve takım kategorilerinde 35 ilden 189 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu.

Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde gençler ve büyükler kategorilerinde 52 kiloda mücadele eden Karamanlı milli sporcu Cahide Eke, her iki kategoride de altın madalyanın sahibi oldu. İlk gün büyükler kategorisinde Ankaralı ve Bursalı rakiplerini yenen Eke, ikinci gün ise gençler kategorisinde Adana, Bursa ve Manisalı rakiplerini yenerek kariyerinde büyük bir başarıya daha imza attı.

Gençler ve büyükler kategorilerinde altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu olan Karamanlı milli sporcu Cahide Eke’yi başarısından dolayı kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,

“İlimizde güzel bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. İlk günden son güne kadar bir birinden heyecanlı geçen müsabakalarda sporcularımızın heyecanına ortak olduk. İlimizi bu önemli şampiyonada gençler ve büyükler kategorisinde temsil eden milli sporcumuz Cahide Eke’nin başarısı ise bizlere ayrı bir gurur yaşattı. Sporcumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen antrenörlerimizi ve sporcumuz Cahide Eke’yi başarısından dolayı yürekten kutluyorum.”dedi.

 

Karamanlı Cahide Eke'den İki Türkiye Şampiyonluğu

Karamanlı Cahide Eke'den İki Türkiye Şampiyonluğu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber