Karamanlı Çocuklar Yazar Yalvaç Ural'la Buluştu

Karamanlı Çocuklar Yazar Yalvaç Ural'la Buluştu

Karaman’da İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün 55’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Çocuk edebiyatının dünyaca ünlü yazarı Yalvaç Ural, Karamanlı çocuklarla buluştu.

Karaman’da İl Kültür Turizm Müdürlüğü 55’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri ve “Kop Okuyor Karaman Kop Millet Kıraathanesi” projesi kapsamında çocuk edebiyatı alanında eserleri ile dünyaca tanınan ünlü yazar, şair, gazeteci Yalvaç Ural’ı Karamanlı çocuklarla buluşturdu.

Yunus Emre Nikah Salonu’nda düzenlenen programda salonu dolduran çocuklarla kendi üslubu ve tarzıyla oyunlar oynayan, çocukları sahneye alarak bütün salonla birlikte eğlenceli tarzda çocuklarla söyleşisini gerçekleştiren Ural daha sonra kitap ve dergilerini minik hayranları için tek tek imzaladı.

Karaman’da 55’inci Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında birçok etkinlik düzenlediklerini belirten İl Kültür Turizm Müdürü Özlem Koçak, “ Kop Okuyor Karaman Kop Millet Kıraathanesi” projesi kapsamında eserleri dünya dillerine çevrilen, yurt dışında ve ülkemizde çocuk edebiyatı alanında büyük emeği olan Yalvaç Ural’ı Karaman’da çocuklarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Özellikle çocuklarımızın programımıza ilgisi çok güzeldi. Çocuklarımızın gözlerinde ki mutluluğu görmek her şeye değerdi. İnşallah İl Müdürlüğü olarak çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Programa, İl Kültür Turizm Müdürü Özlem Koçak, İl Halk Kütüphane Müdürü Adile Uyar, Kültür Şube Müdürü Arzu Toslak ve öğrenciler katıldı.

Karamanlı Çocuklar Yazar Yalvaç Ural'la Buluştu

Karamanlı Çocuklar Yazar Yalvaç Ural'la Buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber