Karamanlı Fabrikalardan Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

Karamanlı Fabrikalardan Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Karamanlı fabrikalar katkıda bulunuyorlar

Türkiye genelinde korona virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan kampanya Karaman’da da karşılık buluyor.

Konuyla ilgili olarak Şimşek Bisküviden yapılan açıklamada; “Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma kampanyasına 200 Bin TL’lik bağışta bulunuyoruz. Tüm dünyayı etkisine alan bu zorlu süreçte milli birlik ve beraberlikle, toplumsal dayanışma ile hep birlikte, üstesinden geleceğimize ve ülkemizin yeniden güzel günlere kavuşacağına inancımız tamdır” denildi.

562 bin liralık destek veren Saray Holdingden yapılan açıklamada ise; “Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine Saray Holding üzerine düşeni yapmıştır. Bundan önce olduğumuz gibi bundan sonrada bu zorlu sürecin başkahramanları olan sağlık personellerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zorlu süreç sona erene kadar Kızılay ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile destek kampanyalarımız devam edecektir. Saray ve Özdağ ailesi olarak Allah'tan milletimizi ve insanlığı koruması duası ile Berat kandilini tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kampanyaya katılan bir başka kurum Bifa Bisküvi ise; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadelede, toplumsal dayanışmaya destek olmak amacıyla başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası’na BİFA olarak 500 bin TL bağışta bulunuyoruz. Bu zor günleri birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma ile aşacağımıza gönülden inanıyoruz” ifadelerini kullandılar.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber