Karamanlı Fikret Ünlü İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Karamanlı Fikret Ünlü İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Karamanlı Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü için TBMM'de Tören düzenlendi.

Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56. ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan ve 2 gün önce hayatını kaybeden Fikret Ünlü için TBMM’de tören düzenlendi.

Bülent Ecevit'in başbakanlığını yaptığı 56. ve 57'nci hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan ve 2 gün önce İstanbul'daki evinde hayatını kaybeden Fikret Ünlü için TBMM'de tören düzenlendi.

Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekilleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TBMM Grup Başkanvekilleri ve milletvekilleri katıldı. 

Törende, Ünlü’nün özgeçmişi okundu ve dua edildi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli cenazenin araca bindirilmesi sırasında bir süre yan yana yürüdü.

Ünlü, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesi Balkusan köyünde toprağa verilecek. 

TBMM'de Üzüntüsünü dile getiren CHP Milletvekili Av. İsmail Atakan şunları söyledi:

"2001 yılında A-Milli basketbol takımımızın Avrupa ikincisi, 2002 yılında A-Milli futbol takımımızın dünya üçüncüsü olduğu dönemin Spor Bakanı, Türkiye ve Karaman’a sayısız sporcu, spor ve eğitim tesisi kazandıran Karaman’ımızın gurur kaynağı Fikret Ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Ermenekli hemşehrilerime, Karamanımıza, Türkiye’ye, tüm sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüze başsağlığı ve sabırlar diliyor;

Şahsımdan önceki son Karaman Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olması hasebiyle, kendisinden bayrağı devralmış bir siyasetçi olarak hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber