Karamanlı Genç, Şiiriyle Satrancı Anlattı

Karamanlı Genç, Şiiriyle Satrancı Anlattı

Bifa Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Özgür, “Neden Satranç Oynuyorum” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında şiir kategorisinde Türkiye beşincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen “Neden Satranç Oynuyorum” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında şiir kategorisinde Türkiye beşincisi olan Bifa Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Özgür, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen “Neden Satranç Oynuyorum” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında şiir kategorisinde “Yamuk Yok” şiiriyle Türkiye beşincisi olan Bifa Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Özgür, Okul Müdürü Sabri Elmas, Satranç İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu ve Satranç İl Temsilcisi Yardımcısı Ahmet Yöner birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kuntoğlu öğrencilerin ders dışı sosyal ve kültürel etkinliklerle daha donanımlı bireyler olarak yetişeceğini belirterek Ali Özgür’ün elde ettiği başarının önemli olduğunu ifade etti. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber