Karaman'lı Haltercilerden Büyük Başarı

Karaman'lı Haltercilerden Büyük Başarı

Rize’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda Karamanlı halterciler elde ettiği başarılarla göz doldurdu.

20 Temmuz 2016 tarihinde Rize Yeni Şehir Stadyumunda başlayan Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası 45 ilden 385 erkek ve 156 bayan olmak üzere toplam 541 sporcu katılımıyla devam ediyor. U15 kategorisinde Karaman Spor Lisesi öğrencilerinin damga vurduğu şampiyonada 48 kiloda Sena Nur Coşkun birinci, Ayşe Çakmak üçüncü, 44 kiloda Nida Karasakal dördüncü, Arzu Akıllı ise 6. olma başarısı gösterdi. Erkekler kategorisinde oluşan genel sıralamada ise 56 kiloda 18, 62 kiloda ise 20. sırada yer alan Karamanlı sporcular başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Şampiyonanın genç halterciler için tecrübe kazanması içi önemli olduğunu belirten halter antrenörü Tuğba Gül,” Halter branşı Karaman’da yeni bir spor dalı olmasına rağmen oldukça yetenekli sporculara sahibiz. Şuana kadar katıldığımız spor organizasyonlarında ilimiz adına güzel derecelere imza attık. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da sporcularımızın başarı grafiği her geçen gün yükselecek ve ilimize daha nice şampiyonluklar getireceğiz” diye konuştu.

Halter branşında gelen başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Öncelikle genç sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımız azimli ve disiplinli çalışmalarının karşılığını katıldığı yarışmalarda aldıkları derecelerle süslemesini biliyorlar. Sporcu ve antrenörümüzü tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber