Karamanlı Hanımlar El Sanatları Sergisi Açıyor

Karamanlı Hanımlar El Sanatları Sergisi Açıyor

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi kursiyerleri, el sanatları karma sergisi açıyor.

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğince gerçekleştirilen kurslarda eğitim gören hanımlar, el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünleri düzenledikleri sergi ile Karaman halkının beğenisine sunacak

. Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından gerçekleştirilecek olan sergi, 21 Mayıs 2019 Salı günü saat 11.00’de Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi’nde açılacak. 24 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar açık kalacak olan sergi, sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek.

Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi tarafından düzenlenen El Sanatları Karma Sergisinin açılışına tüm Karaman halkı davet edildi.

thumbnail_1-009.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber