Karamanlı Nakliyeciler Genel Kurula Gitti

Karamanlı Nakliyeciler Genel Kurula Gitti

Karaman Lojistik Kooperatifinde Genel Kurul Heyecanı

Konuyla ilgili olarak yönetim kurulu adına Başkan Fatih Doğan açıklama yaptı.

Yapılan Açıklamada;

“Kıymetli üyelerimizin katılımıyla 21/04/2018 tarihinde yaptığımız olağan genel kurul toplantımızı üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Üyelerimizin teveccühüyle tek liste ile yaptığımız genel kurulumuzda yeniden seçilmenin mutluluğunu kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Kooperatifimizin yönetim kurulu olarak 2015 yılından bu yana ilimizin nakliye sektörüne hizmet vermekten gurur duyarız. Yönetim kurulu olarak gayemiz başta ilimiz olmak üzere ülkemizin nakliye sektörüne faydalı olabilmektir.

ftgenel.jpg

S.S. Karaman Lojistik Kooperatifi yönetim kurulu olarak önümüzdeki 4 yıl içinde daha önceki yaptıklarımızın üstüne koyarak daha fazla hizmet için elimizden geleni yapmak üzere üyelerimizin güvenoyunu almanın mutluluğunu ve sorumluluğunu aldık. Başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ederim.  Ayrıca Dünya standardında ürettikleri ürünleriyle birlikte sorumluluklarını da taşıdığımız firma ve şahıslara yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkürü bir borç bilirim.

Genel Kurulumuza katılan Ticaret İl Müdürlüğü Bakanlık Temsilcisi Celalettin Kutbay, Kadir Kalak’a ve Mali Müşavir Erol Turgut’a toplantımıza iştirak ettikleri için teşekkür ederiz” denildi.

Karaman Lojistik Kooperatifinde Genel Kurul Heyecanı

Karaman Lojistik Kooperatifinde Genel Kurul Heyecanı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber