Karamanlı Öğrencilerden Hayvan Barınağına Ziyaret

Karamanlı Öğrencilerden Hayvan Barınağına Ziyaret

Karaman Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup Karaman Belediyesine bağlı hayvan barınağını ziyaret ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu EDEP projesi ‘Şefkat ve Merhamet’ konusu kapsamında Karaman Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup Karaman Belediyesine bağlı hayvan barınağını ziyaret ettiler.

İnsan sevgisi yanında hayvanların da sevgiye ve şefkate ihtiyaçlarının olduğunu göstermek amacıyla düzenlenen ziyarette öğrenciler keyifli dakikalar yaşadılar. Yanlarında getirdikleri yiyecekleri onlara yedirdiler.

Geziye katılan öğrenciler sosyal ve kültürel faaliyetlerin öğrencileri okula daha fazla bağladığını, okulun dört duvarı olan bir yer olmadığını, yaşayarak daha çok şeyler öğrendiklerini dile getirdiler. Görevli kişiler bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve bu tür ziyaretlerin artmasını istediklerini belirttiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber