Karamanlı Polisin Şırnak’tan Acı Haberi Geldi

Karamanlı Polisin Şırnak’tan Acı Haberi Geldi

Karaman, Ayrancı İlçesi Üçharman köyünden olan 3 yıllık polisin acı haberi ailesine dün gece ulaştı.

Aslen Karamanlı olup Şırnak ilinde görevli polis memuru Uğur Ilkı, polis lojmanlarında kalmakta idi. Ilkı'nın yalnız olduğu daireden duyulan tabanca sesi üzerine yardımına silah sesini duyan meslektaşları koştu. Çağırılan ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uğur Ilkı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Uğur Ilkı'nın acı haberi dün gece Üçharman köyünde yaşayan ailesine ulaştırıldı. Cenazenin bugün aileye teslim edileceği ve öğrenilirken öğle namazından sonra köyünde toprağa verileceği gelen bilgiler arasında.

Uğur Ilkı'nın yaklaşık 10 gün öncesine kadar izinli olarak ailesinin yanında olduğu öğrenilirken sosyal medya hesabından paylaştığı resim ölümü çağrıştıran manidar bir paylaşım olarak hafızalarda kaldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber