Karaman’lı Şair Ve Yazarlar Ankara Kitap Fuarına Katılıyor

Karaman’lı Şair Ve Yazarlar Ankara Kitap Fuarına Katılıyor

Karaman'dan İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) üyesi olan şair ve yazarlarımız  Ankara'da kitaplarını imzalayacaklar.

Bu yıl Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen 14. Ankara Kitap Fuarı 28 Şubat 2020  tarihinde ATO Congresıumda açılacak. Yapılan protokol gereği aynı gün  Karaman'dan İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) üyesi olan şair ve yazarlarımız  fuarda kitaplarını imzalayacaklar.

İLESAM Karaman İl Temsilcisi Hikmet Elitaş’ın yaptığı açıklamada, “Karaman’lıedebiyatçılarımız  14.Ankara Kitap Fuarında İLESAM standında kitaplarını imzalayacaklar. İLESAM Standı 28 Şubat Cuma günü Fuar açılışından sonra saat 12:00ile 18:00 arasında Karaman’lı edebiyatçılarımıza tahsis edilmiştir, Ankara’daki tüm hemşehrilerimizi bekleriz” dedi.

14.Ankara Kitap fuarında kitaplarını imzalayacak olan Karaman’lı Şair ve yazarlarımız Hikmet Elitaş, İbrahim Şaşma, Mestan Karabacak, Osman Nuri Koçak ve Hasan Özünal hafta sonuda yapılacak kültürel etkinlik ve şiir dinletilerine katılacaklar.

ankara-kitap-fuari-2018-program.jpg


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber