Karamanlı Sporcu Bilardoda Üçüncü Oldu

Karamanlı Sporcu Bilardoda Üçüncü Oldu

Karamanlı gençlerin bilardoda performansı göz doldurdu.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bilardo takımı sporcularından Mert Can Akyürek, Ankara Gölbaşı’nda düzenlenen Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası’nda yıldız erkeklerde Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Ankara Gölbaşı’nda düzenlenen Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası 1. Etap müsabakalarında 3 sporcu ile mücadele eden Karaman ekibi, yıldız erkekler 8 top müsabakalarında Mert Can Akyürek ile bronz madalyanın sahibi oldu. Yine Karaman ekibinden Azra Polat ise genç kızlar 8 top müsabakalarında Türkiye beşinci sıraya yerleşti.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bilardo takımı sporcularının madalya mücadelesi yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılacak 9 top müsabakalarıyla devam edecek.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber