Karamanlı Sporcunun Altın Başarı

Karamanlı Sporcunun Altın Başarı

Kütahya’da düzenlenen Türkiye Badminton Şampiyonasında elde ettiği başarılarla Karaman'ı gururlandıran işitme engelli sporcu Makbule Çataltaş Karaman Valiliğini ziyaret etti.

Ayrancı Kaymakamı Fatih Eroğlu ile birlikte Ayrancı Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Polat Kılınç, antrenör Mehmet Sait İlban ve şampiyon sporcu Makbule Çataltaş’ın katıldığı ziyarette ilçe kaymakamı Eroğlu, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Kütahya ilinde gerçekleştirilen İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası hakkında bilgiler verdi.

Ayrancı Belediye Spor Kulübü adına ilimizi temsil eden ve şampiyonada çift bayanlar kategorisinde altın madalya, tek bayanlar kategorisinde ise gümüş madalya kazanarak ilimizi gururlandıran işitme engelli sporcumuz Makbule Çataltaş’ı elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik ederek ödüllendiren Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman’ın sportif anlamda da hedeflediği noktaya ulaşabilmesi ve tüm dallarda başarılı olabilmesi için il özel idaresi olarak her zaman sporcularımızın yanında olduklarını, sporcularımızın ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil edebilmeleri için gereken desteğin verileceğini ifade etti.

Ziyarette eğitimi, sporculuk kariyeri ve gelecek hedeflerine yönelik bir süre sohbet ettiği genç şampiyonumuzun bu başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Işık, 28-31 Mart 2022 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan okullar arası Badminton Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan genç şampiyona başarılar diledi.

dsc-2752.jpg

dsc-2749.jpg

dsc-2747.jpg

dsc-2744.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber