Karamanlı Taekwondoculardan Duru Ailesine Teşekkür

Karamanlı Taekwondoculardan Duru Ailesine Teşekkür

Karamanlı sporcular sanayicilerin de desteği ile neler yapabileceklerini gösteriyorlar.

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru ve Emin Duru sporcular ile birlikte Duru Bulgur üretim tesislerinde  öğle yemeğinde bir araya gelerek, şampiyona ile ilgili bilgi aldılar.

Bugüne kadar bu çalışmalara destek olduklarını ve bundan sonra da desteğe devam edeceklerini ifade eden Duru, sporcuların sporun yanında okullarındaki başarılarından dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyerek başarılar dilediler.

Ziyarette açıklama yapan taekwondo temsilcileri ise; "Türkiye Taekwondo Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve Grant  pist puanı Olimpiyat puanlarını da barındıran Antalya Belekte 6-14 Şubat 2017 tarihlerinde  yapılacak Uluslar arası Minikler Avrupa Kulüpler şampiyonası ve  Poomse ve Açık Open Takwondo Şampiyonalarına  Karaman ilimizden Taekwondo il temsilcisi ve Performans Spor Kulübü antrenörü Ali Can nezaretinde 10 sporcu ile katılacağız. Ayrıca İlimiz Gençlik SK. Antrenörlerinden İbrahim Kafalı  Milli Takımlarda antrenör olarak görevlendirilmiş ve bu şampiyonada Milli Takım antrenörlüğü yapacaktır.  İlimizi temsilen katılacağımız bu şampiyonalarda ilk Olimpiyat puanlarını alacağımıza ve daha ileriki zamanlarda Ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Karaman GSİM.İl Müdürümüz Hayati Kısacık beyin maddi manevi destekleri bize büyük güç vermekte. Bugüne kadar sporcuların yanında yer alan ve desteğini hiç esirgemeyen Sponsorumuz Duru Bulgur Yönetimine Velilerimiz ve Sporcularımız adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Bütün zorluklara rağmen bugüne kadar aldığımız başarıların üzerine daha büyük başarılar almaya davam edeceğiz bizim işimiz mücadele etmek. Biliyoruzki bizlerle ilgili ön yargıyı bozmak Olimpiyat şampiyonu yetiştirmekten daha zor ama biz sporcuyuz ve kim nasıl bakarsa baksın nasıl düşünürse düşünsün sadece spor yapacağız ve öylede devam edeceğiz." dediler.

Avrupa'da şampiyonalara katılacak sporcular şu şekilde.

Yıldızlar : Berra Gülfem Çelik

Gençler : Samet Çelik – Berna Akbulut – Hilal Şimşek - Cenk Batuhan Arslan – Tunahan Kozan – Senem Bacaksız

Büyüker : Aslı Koçak – Selçuk Akbaş – Selahattin Akbaş

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber