Karamanlı Umreciler Bu Gece Dönüyor

Karamanlı Umreciler Bu Gece Dönüyor

Hisar Turizm ile Umre programına katılan Karamanlılar ibadet ile dolu dolu geçen günlerin ardından bu gece Karaman’a dönüyorlar.

Bugün Kutsal topraklardan Karaman Habercisi’ne ulaşan İstanbul Karamanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Özkurt şunları söyledi;
“Karamanlılar umre programımız Mevla’mıza hamdolsun dolu dolu geçti.

İstanbul Hisar Turizm organizatörlüğünde Karaman’dan rehberler Süleyman Oğuz, Ali Kıraç ile Karaman’dan ve  Karamanlılar derneğinden katılan hemşerilerimiz Mekke-i Mükerreme’de buluştuk.

Umre, tavaflarımız ve çevre ziyaretlerimiz ile yaptığımız programda memleketimize, insanlarımıza, Ümmeti Muhammed’in hidayeti ve selameti için dualar ettik.

Medine-i Münevvere’de başta Resulümüz ve Sahabe-i Kiram Hazretlerini ziyaret ettik. Selam ve hediyelerinizi teslim ettik. Mevlamız kabul etsin inşallah. En kısa zamanda sizlere de Hisar Turizm ayrıcalığıyla yerinde ziyaret ettirmeyi nasip etsin ”dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber