Karamanlılar Arabaşı Gecesi İçin İstanbul'da Buluştu

Karamanlılar Arabaşı Gecesi İçin İstanbul'da Buluştu

Karamanlılar Derneği Federasyonu İstanbul'da Karamanlı Hemşehrileri Bir araya Getirdi.

İstanbul Bağcılar Halk Sarayı’nda düzenlenen geceye, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul Önceki Dönem Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Karaman Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile eşi Feridun Keşir, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik, Konyalılar Dernek Başkanı Kudret Fikirli, ilçe siyasi parti başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, dernek başkanları, muhtarlar, oda ve vakıf başkanları, işadamları, şair ve yazarlar ile vatandaşlar katıldı. 
Halk Sarayı’nı ağzına kadar dolduran gecede bir konuşma yapan İstanbul Karamanlılar Derneği Başkanı Rafet Akdaş, “Arabaşı küçük kazanımızın kapağını değerli protokol üyelerimiz açtı. Lokman başkanımız bu kadar kalabalığa bu arabaşı çorbası yetmez diye tedirgin oldu amma velakin, yapanlar ayran dede torunlarıydı hamdolsun yetti. Bu vesile ile salonu tahsis eden belediye mehteranını getiren değerli bağcılar belediye başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Mükemmel arabaşı çekimi ve suyu hazırlanmasında emek veren ablalarımıza teşekkür ederken, gecemizde ayakta kalan misafirlerimizden özür dileriz. Bu mükemmellik üyelerimiz dostlarımız ve sizlerin katkısı ile birlik beraberliğimiz devam edecek durmak yok hizmete devam.” dedi.

Karamanlılar Arabaşı Gecesi İçin İstanbul'da Buluştu

Karamanlılar Arabaşı Gecesi İçin İstanbul'da Buluştu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber