Karamanlılar İftar Programında Buluştu

Karamanlılar İftar Programında Buluştu

Karaman Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar sofrası sonrası Başkan Çalışkan’dan gençler için önemli haber

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrası, Yunuskent, Ahmet Yesevi, Ziya Gökalp ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin katılımıyla Yunuskent Meydanında kuruldu.

İftar Sofrası hazırlıklarına ilişkin Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar şunları söyledi.

Düzenlenen iftar yemeği programına Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti Milletvekili Adayları Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu Katıldı. Meydanda iftarı bekleyen Karamanlılarla selamlaşan Başkan ve vekil adayları vatandaşların Ramazan Ayını tebrik ederek sohbet ettiler.

basliksiz-2-052.jpg

Ramazan Ayı ve iftar programına ilişkin duygularını paylaşan vatandaşlar şunları söylediler.

Genciyle yaşlısıyla yüzlerce Karamanlı İlahi Sanatçısı Mehmet Ünalan ve ekibini dinleyerek ezan vaktini bekledi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı ve ikram edilen yemekler yendi.

Yemek sonrası yapılan dua ile son bulan iftar yemeğinden vatandaşlar memnun ayrıldılar.

İftar yemeği sonrası konuşan Başkan Ertuğrul Çalışkan gençler için birde özel bir etkinlik müjdesi verdi.

Binlerce Vatandaş Hep Birlikte İftar Açtı

Binlerce Vatandaş Hep Birlikte İftar Açtı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber