Karamanlılar Korona Virüse Rağmen Meraklarını Giderdiler

Karamanlılar Korona Virüse Rağmen Meraklarını Giderdiler

Karaman Habercisi korona virüsten korunmak için kalabalıkların oluştuğu alışveriş merkezine gidemeyenler için bu haberi hazırladı.

Karaman, Kombassan iştiraki olan Afra ile ilk kez alışveriş merkezine kavuştu. Zamanla Makro olan AVM geçen süre zarfında firmaların ticari faaliyetlerinin zayıflaması ile şimdilerde ıssız şehir görünümünde.

Karaman Ticaret ve Sanayi odasının AVM girişimi ise inşaat halinde ve tamamlanması bekleniyor.

Uzun süredir Konya yolu girişinde yapımı devam eden ve geçtiğimiz günlerde Karamanlılara kapılarını açan AVM ise Korona virüs tehdidinin azizliğine mi uğradı, yoksa ekonomik olarak kötü bir zamanlaması mı var bilinmez ama, şimdilik! çok da merak edildiği gibi durmuyor. 

Zincir konfeksiyon ve ayakkabı mağazası yansıra birkaç işletme AVM doluncaya kadar Karamanlılara hizmet edecek gibi.

Karamanlılar hafta sonunda özellikle Pazar günü güzel havayı da fırsat bilerek AVM yi görmek istediler. Haliyle kalabalıklar oluştu. Kamu görevlileri zaman zaman sosyal mesafe uyarısı yaptılar. Karaman’da araç trafiğinin de arttığı AVM çevresi trafik ekiplerinin müdahalesiyle sorunsuz seyretti.

avm2.jpg

avm3.jpg

avm4.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber