Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesinde Sürpriz Aday

Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesinde Sürpriz Aday

Karaman’ın sevilen simalarından Ayşe Can yıllardır yaşadığı mahallesinin yönetimine talip

Seçime sayılı günler kala Karaman’da muhtarlık adayları da artık son şeklini almaya başladı.

Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi'nde ise Karaman'da bu sene adından oldukça sık söz ettiren kadın muhtar adaylarından eğitimci Ayşe Can, mahallesi için göreve talip olduğunu dile getirerek destek istedi.

Şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışında Karaman'ın kültürünü tanıtmak için de çeşitli faaliyetlerde bulunan Ayşe Can, eğitimciliğinden dolayı birçok STK ve eğitici projelerin farklı kademelerinde görev yaptı.

Muhtarlığın bir partisi olmadığını, mahalle kültünün farklı bir yere sahip olduğunu ve toplumsal barış ve huzur ortamının çekirdeğini oluşturduğunu ifade eden Can; "Mahalle sakinlerimizle çözüm odaklı istişareler yapacak, kabiliyetli, tecrübeli ve değerli azalarımızla, Karamanoğlu Mehmet Bey Mahallesi seçmenlerinden, muhtarlık desteği bekler, saygılar duyarız." dedi.

aysecan2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber