Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde “Bisikletini Al Gel” Etkinliği Düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde “Bisikletini Al Gel” Etkinliği Düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla düzenlenen “Bisikletini Al Gel” etkinliğinde öğrenciler, akademisyenler ve protokol üyeleri birlikte pedal çevirdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) Cumhuriyet'in ilanının 102. yılı dolayısıyla "Bisikletini Al Gel" etkinliği düzenlendi.

KMÜ kampüsü içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik kapsamında kampüs içerisinde 4 tur bisiklet sürüşü yapıldı. KMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde okuyan Bisiklet Topluluğu Başkanı Emine Suğra Yüksel, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sene güzel yarışlar ve etkinliklerle üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Güzel aktivitelerimizin arasında sizleri de görmek isteriz" dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler ise Cumhuriyet Bayramı coşkusunu sporla birleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, etkinliğin çok keyifli geçtiğini ifade ettiler.

Kmü’de "bisikletini Al Gel" Etkinliği Düzenlendi

Kmü’de "bisikletini Al Gel" Etkinliği Düzenlendi

Kmü’de "bisikletini Al Gel" Etkinliği Düzenlendi

Kmü’de "bisikletini Al Gel" Etkinliği Düzenlendi

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber