Karanlık Yolda Kazalar ve Köpekler Korkutuyor

Karanlık Yolda Kazalar ve Köpekler Korkutuyor

Karaman’da 4. Ve 5. TOKİ Evleri arasında bulunan çevre yolunun yapımı tamamlanamayınca yol ve bağlantılı kısımlar karanlıkta kaldı.

Karaman’da akıbeti merak edilen çevre yolu projesi şehrin en kalabalık Toki evlerinin arasında kaldı. 4. Ve 5. Toki konutlarında oturan vatandaşlar akşamları bu yolu ve bağlantılı yolları kullanırken korku yaşıyorlar. 

Araçlar ışıklandırmalarının yetersiz kaldığı kısımlarda ilerlemekte zorlanıyor. 

Ayrıca karanlıkta bu yolları kullanan vatandaşlarında yetersiz ışıklandırmalardan dolayı duraklarda beklerken ya da yolda ilerlerken özellikle başıboş gezen hayvanlardan dolayı tedirginlik yaşıyorlar.

Dün akşam da Karaman’ın hızla çözüm bekleyen bu yolunda bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada sürücülerin hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken mahalle sakinleri bu yoldaki çalışmaların ve ışıklandırma probleminin hızla çözülmesini bekliyor.

karaman trafik kazası

karaman trafik kazası

karaman trafik kazası

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber