Karayolları İşçilerinin Yüzü Güldü

Karayolları İşçilerinin Yüzü Güldü

Bu sabah saatlerinde kamuoyu gündemine gelen işçilerin problemi çözüldü.

Karaman’da bulunan Karayolları 33.Şube Şefliğinde işçilerin taşeron firması değişikliği ve geçmiş dönem maaşlarına ilişkin problemlerini sabah saatlerinde kamuoyu gündemine getirmiştik.

Konuyu öğrenen AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker taraflarla görüşerek anlaşma zemini sağlanması için  müdahil oldu.

Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından yüzleri gülen taraflar toplu halde fotoğraf çekildi. 

kara22.jpg

Durumu sosyal medya hesabından bildiren Şeker;
"Karayollarında şirket işçisi olarak çalışan işçiler ile işveren arasında çıkan anlaşmazlıkların çözümü için işçi ve işverenle bir araya geldik ve çözüm sağladık.İşçilerimizin istediği servis ilavesi ile birlikte 75 TL zam ve şirket değişikliği nedeniyle işe kabul edilmeyenler kabul edildi, cumartesi çalışanların yevmiyelerinin 9 saate tamamlanarak ödenmesine karar verildi." paylaşımı yaptı.

kara444-001.jpg

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver'de aracı oldu

İşçilerin problemi haber alan CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver'de şube şefliğine giderek işçilerle durum değerlendirmesi yaparak çözüm noktasında katkıda bulundu.

Çözüme ilişkin sosyal medya hesabında "Yüklenici firma ile ücret ve bazı sosyal haklar konusunda anlaşmazlık yaşamaları üzerine ziyaret edip, dertlerini ve taleplerini dinlediğimiz Karayolu işçilerimizin, işverenle yaşadıkları problemin çözülmesinden memnun olduk ve işçilerimiz adına sevinç duyduk." paylaşımı ile durumu paylaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber