KARDOF İl Kültür ve Turizm Müdürünü Ziyaret Etti

KARDOF İl Kültür ve Turizm Müdürünü Ziyaret Etti

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) Yönetim Kurulu Karaman'da görevine yeni başlayan İl Kültür Turizm Müdürü Abdullah Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

KARDOF Yönetimi'nden yapılan açıklamada: "Karaman'da göreve başlayan İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Abdullah Kılıç Bey'e yeni görev yerininhayırlı olması dileklerimizi sunmak için KARDOF Yönetimi olarak ziyarette bulunduk. İlimizin doğal kültürel ve turizm zenginliği ile ilgili istişarede bulunduk. Kulübümüzün çalışmaları hakkında bilgiler paylaştık. Karaman'ın doğal, kültürel ve turizm açısından tanıtımı ve potansiyellerinin değerlendirilmesinde aktif bir STK olarak görev ve sorumluluklarımız açısından daima devletin çıkarları doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttüğümüzü belirttik. İl müdürümüze ilimize yeniden hoş geldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyoruz." denildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber