'Kavga ihbarı var' diye gittiler şaşırıp kaldılar!

'Kavga ihbarı var' diye gittiler şaşırıp kaldılar!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Saime Sultan Mesleki ve Teknik Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler, İstanbul'da hafta sonu çevik kuvvet ekiplerine yapılan bombalı saldırı sonrası polise destek vermek için ilginç bir yöntem uyguladı.

Geçen cumartesi günü İstanbul Dolmabahçe'de çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırıda 37'sii polis toplam 44 kişinin şehit edimesinin ardından, İnegöl'de bulunan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Lisesi Öğrencileri, polislere moral ve destek vermek için plan yaptı. Önce 155 Polis imdat'ı arayıp, "Okulumuzda kavga var" ihbarında bulunan öğrenciler, kısa sürede gelen polis ekiplerini açtıkları büyük Türk Bayrağı ve "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganı ile karşıladı. Öğrenciler daha sonra "başımız sağolsun" dedikleri polis memurlarına çiçekler verdi.

Öğrenciler adına konuşan Enes Üçkardaş, "Polisimize destek vermek için böyle bir uygulamayı tüm arkadaşlar olarak planladık. Teröristlere karşı verdikleri mücadelede onlara başarılar diliyoruz" dedi.

Kavga ihbarına müdahale etmek için geldikleri okulda karşılaştıkları uygulama ile duygulanan polisler araçları ile okuldan ayrılırken, öğrencilere siren çalarak teşekkür etti.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber