Kaygısız Ailesinin Acı Günü

Kaygısız Ailesinin Acı Günü

Karaman’da vefat eden vatandaşlar son yolculuklarına uğurlandı

Aslen Aşağı Kızılca köyünden olup Taptuk Emre Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Ali Kaygısız’ın eşi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İbrahim Kaygısız, emekli öğretmen İrfan Kaygısız, sanayi esnaflarından Ahmet ve Fatih Kaygısız’ın anneleri, Ahmet Öner ve Erol Şahin'in Kayın valideleri, Halime Kaygısız vefat etti.

Cenazesi bugün (09.04.2018) ikindi namazına müteakip musalladan kılınan cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Karaman Şehir Mezarlığına götürüldü.

Merhumenin cenazesine, yakınları, köylüleri, çocuklarının iş çevreleri olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

basliksiz-1-190.jpg

Karaman’da Vefat Eden diğer vatandaşlarımızın isimleri ise şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Bahçelievler Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Nantu (66) vefat etmiştir. Cenazesi 9 Nisan Pazartesi günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Avgan Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Öztürk (81) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup Yeni Mahallede ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Dik (89) vefat etmiştir. Cenazesi 8 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Fiderişli olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Sarı (63) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Nisan Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Morcalı Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Bayram Çevik (75) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Nisan Cuma günü cuma namazına müteakip Kazalpa Mezarlığndan kaldırılmıştır.

Kaygısız Ailesinin Acı Günü

Kaygısız Ailesinin Acı Günü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber