Kaymakam Kütüphanedeki Çocuklarla Buluştu

Kaymakam Kütüphanedeki Çocuklarla Buluştu

Ermenek Kaymakamı Nurhalil Özçelik İlçe Mustafa ve Ayşe Karpuzcu Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Karaman’ın Ermenek İlçesinde yarıyıl tatilini kütüphanede geçiren öğrencileri ziyaret eden Ermenek İlçe Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kütüphane Müdür Vekili Ali Benli tarafından karşılandı.

Kaymakam Özçelik, yarıyıl tatili süresince de kütüphaneye gelerek kitap okuyan, saatlerini kütüphanede geçiren öğrencilerle bir müddet sohbet etti.

Kütüphanede kitap okuma saati, bilmece yarışması, mani ve tekerleme oyunu, küçük küçük çeşitli oyunlar, resim çizme yarışması, gitar çalma ve şarkı söyleme, 20 dakikalık çocuk filmi seyretme gibi yapılan etkinlikler hakkında bilgi alan Özçelik, kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi, kitap okumanın yaygınlaştırılması için çalışmaların arttırılmasını isteyerek, imkânlar doğrultusunda öğrencilerimizin kütüphanemizi en verimli şekilde kullanmalarını beklediklerini belirtti. Kaymakamımız ayrıca ailelere seslenerek çocuklarını kütüphaneye yönlendirmelerini ve kütüphanenin imkânlarından faydalanmalarını beklediklerini söyledi.

nh2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber