Kaymakam'dan Veda Mesajı

Kaymakam'dan Veda Mesajı

Karaman'ın Kazımkarabekir İlçesin görev süresi dolan Kaymakam Mehmet Ali Atak veda mesajı yayınladı.

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde görev süresi dolan Kaymakan Mehmet Ali Atak sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınladı.

Atak mesajında;

"Güzel hizmetlerde bulunduğum Kasabalı hemşerilerimizden her daim razı olduğum güzel anılar biriktirdiğim Kazımkarabekir Kaymakamlığı vazifem bugün itibariyle sona ermiştir.

Görevim boyunca hemşerilerimin takdirine mazhar olduğum lakin şahsımın bir gün bile hizmet edebildiği iddiasında bulunamam. Maiyetimde çalışan mesai arkadaşlarım ve istişarelerim sonucu güzel bir çalışma ortamı yarattık ayrıca Kazımkarabekir kamu personelinin anlayışından ilgisinden ve hürmetinden memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.

Yaptığı hizmetlerle hemşerilerimizin gönlünde taht kuracak ve unutulmayacak meslek büyüklerimizin kardeşlerimizin ilçemizde görev yapmasını Allah’dan niyaz ederim.

Tüm ilçe halkına ve kamu personelimize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım." dedi.

Kaymakam Mehmet Ali Atak Kimdir?
 
18 Ekim 1991 yılında Gaziantep’in Nizip İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli’nin Körfez İlçesinde, lise öğrenimini ise Kocaeli Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Kaymakamımız daha sonra Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 2015 yılında mezun oldu. Yine aynı yıl ikinci lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimine ise halen Kocaeli Üniversitesi İktisat Politikası programında tez aşamasında devam etmektedir.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 13 Mart 2019 tarihinde 107. Dönem Isparta Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Amirliği görevine intisap etti. Kaymakamımız son olarak sırasıyla Kütahya İli Tavşanlı İlçesinde ve Trabzon İli Araklı İlçesinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın 30 Mayıs 2019 tarihli Onayı ile Kazımkarabekir Kaymakam Vekili olarak 10 Haziran 2019 tarihinde görevine başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber