Kayseri Belediye Başkanı, Çocuklarla Tiyatro Gösterisini İzledi

Kayseri Belediye Başkanı, Çocuklarla Tiyatro Gösterisini İzledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Kral Şakir Kapadokya Macerası" adlı çocuk tiyatrosunu çocuklarla birlikte izledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Kral Şakir Kapadokya Macerası" çocuk tiyatrosunu çocuklarla birlikte izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kültürel açıdan zengin olması yönünde çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda "kültür sanat dostu" kimliğiyle birçok etkinliğe katılarak, başta gençler ve çocuklar olmak üzere vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda, Başkan Büyükkılıç, Kadir Has Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kral Şakir Kapadokya Macerası" çocuk tiyatrosunu miniklerle birlikte izledi.

Çocukların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, çocuklar için çok keyifli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Başkan Büyükkılıç, çocukların anne ve babalarına teşekkür ederek, "Sizleri seviyoruz, sizleri bizlere emanet eden annelerinize, babalarınıza teşekkür ediyoruz. O anne, babalara öz güven içerisinde yetişmeniz adına bu tür sosyal etkinliklere katkı sağlamak için bir büyüğünüz olarak teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizler bizim geleceğimizsiniz" dedi.

KAYMEK kurslarında mutlaka bir enstrüman öğrenmelerini tavsiye eden Büyükkılıç, "KAYMEK'in kurslarından faydalanın, KAYMEK sizin için bedava hizmeti veriyor. Hunat Hatun'un, Mimarsinan'ın, Gevher Nesibe'nin, Mehmet Melikgazi'nin torunları olarak inşallah el ele, gönül gönüle, ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında hep beraberiz diyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, eserlerle çocukları geleceğe hazırladıklarına vurgu yaparak, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak, eserlerle, sizleri yetiştirmekle, geleceği hazırlamakla olur. Sağ olun, var olun" diye konuştu.

Büyükşehir’den "çocuklara Özel" Tiyatro

Büyükşehir’den "çocuklara Özel" Tiyatro

Büyükşehir’den "çocuklara Özel" Tiyatro

Büyükşehir’den "çocuklara Özel" Tiyatro

Büyükşehir’den "çocuklara Özel" Tiyatro

İlgili Haberler

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber