Kayseri'de Hırsızlar Yakalandı

Kayseri'de Hırsızlar Yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda hırsızlık yapan 9 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda hırsızlık yapan 9 kişi gözaltına alınırken, bir iş yerinden 30 bin TL değerinde sigara çalan hırsızların soygun anı kamera kayıtlarında görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte farklı tarihlerde gerçekleşen 12 hırsızlık olayına karışan şahısları yakalamak için operasyon düzenledi. Farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda, Ü.B. (36), Y.M.Ç. (21), A.İ. (22), S.G. (21), Ö.D. (30), Ü.Y. (32), Ş.Y., Y.Ş. ve yabancı uyruklu şahıslar A.M. ve G.A. kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü.

Sigara hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı

Öte yandan, yabancı uyruklu A.M. ve G.A.'nın bir marketten 30 bin TL çaldığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Sigara Hırsızları Kamerada

Sigara Hırsızları Kamerada

Sigara Hırsızları Kamerada

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber