Kayseri'de Hizmet-iş Sendikası'ndan Vefa Ve Dayanışma Koşusu

Kayseri'de Hizmet-iş Sendikası'ndan Vefa Ve Dayanışma Koşusu

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına vefa ve dayanışma koşusu düzenleyecek.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına vefa ve dayanışma koşusu düzenleyecek.

Hak-İş Kayseri İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yazılı açıklamasında, Cumhuriyet Bayramının 97. yıl dönümü anısına sendika olarak koşu düzenleyeceklerini belirtti.

Koşuyu şehitlere, sağlık çalışanlarına, mağduriyet yaşayan üyelerine atfedeceklerini aktaran Çelik, "Sendika olarak amacımız aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlamak, gecesini gündüzüne katarak pandemi sürecinde ailelerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek ve sendika olarak toplu iş sözleşmelerinin imzalanmasını umutla bekleyen üyelerimizin seslerini duyurmak. Toplu iş sözleşmeleri görüşmelerinde yaşanan mağduriyetler için ‘Artık Yeter Sesimizi Duyun’ şeklinde tepkilerimizi dile getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Etkinliğin 3 etaptan oluşacağını belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Sarımsaklı Barajı bölgesinde 3 etaptan oluşan bir koşu tertip edeceğiz. 1. etap aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için koşulacak, 2. etap gece gündüz demeden milletimiz için canını hiçe sayan sağlık çalışanlarımız ve belediye çalışanlarımız için koşulacak, 3. etap ise belediyelerde çalışan ve toplu iş sözleşmesi süreçlerinde anlaşılamayan ve yasal süresi dolan üyelerimiz için koşulacaktır. Kişi sayısı kısıtlı olup üyelerimizin çocuklarından koşuya katılım sağlamak isteyenler de katılabilecek."



 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber