Kayseri'de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan 2 Kişi Yaralandı

Kayseri'de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan 2 Kişi Yaralandı

Belediye Başkanı Altun, tedavisinin ardından taburcu edilen halterci Samet Mutlu'yu evinde ziyaret etti

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, çoban köpeklerinin saldırısı sonucu yaralanan iki kişi tedavi altına alındı.

Sağlık Mahallesi'nde evlerine giderken çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan esnaf Yusuf Öztürk ile halterci Samet Mutlu, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olayı görenler duruma müdahale ederek hayvanları uzaklaştırdı. Yaralanan iki kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, hastaneden taburcu olan Samet Mutlu'yu evinde ziyaret etti.

Altun, burada yaptığı açıklamada, başı boş bırakılan çoban köpeklerinin saldırısı sonucu 2 kişinin yaralandığını belirtti.

"Olayın yaşandığı ilk andan itibaren, yaralanan kardeşlerimiz, aileleri ve hastane yetkilileriyle iletişim halindeyiz." diyen Altun, "Belediye olarak, sokak hayvanlarının toplanması, aşılanması, tedavisi, barınması ve beslenmesi noktasında etkin bir çalışma yürütmekteyiz. Vatandaşlarımızdan da sahiplendikleri evcil hayvanları muhafaza altında tutmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yaralanan Y.Ö'nün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kayseri'de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan 2 Kişi Yaralandı

Kayseri'de Köpeklerin Saldırısına Uğrayan 2 Kişi Yaralandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber