Kayserigaz, Güvenli Doğal Gaz Kullanımı İçin Abonelerini Bilgilendirdi

Kayserigaz, Güvenli Doğal Gaz Kullanımı İçin Abonelerini Bilgilendirdi

Kayserigaz, evlerde ve iş yerlerinde güvenli doğal gaz kullanımına yönelik dikkat edilmesi gereken konuları 13 madde ile abonelerinin bilgisine sundu.

Kayserigaz'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin iştiraki Kayserigaz, abonelerini bilgilendirmek için 13 adımda güvenli doğal gaz kullanımı için önemli noktaları belirtti.

Güvenlik riski oluşturan uygulamalara karşı uyarıların yer aldığı açıklamada, doğal gazın doğru şekilde kullanıldığında en güvenilir, konforlu ve temiz yakıt olduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayserigaz Genel Müdürü Dinçer Akbaba, doğal gaz kullanımının arttığı sonbahar ve kış aylarında, aboneleri gerekli güvenlik önlemlerini bir an önce almaya davet ettiklerini ve bunun için güvenli kullanım tedbirlerinin yer aldığı mesajları hazırlayarak aboneleri mümkün olan tüm mecralardan bilgilendirdiklerini ifade etti.

Özellikle Kayserigaz’ın onayı olmadan müdahale edilen tesisatların yarattığı tehlikeye dikkati çeken Akbaba, şunları kaydetti:

"Abonelerimizin, doğal gazla çalışan cihazların projesinde değişiklik yapacak şekilde kendilerinin müdahalede bulunmamaları, cihaz taktırdıklarında veya mevcut doğal gaz tesisatlarında bir değişiklik yapmaları gerektiğinde mutlaka Kayserigaz’a başvurmaları gerekiyor. Abonelerimizin ve ailelerinin güvenliği için baca bakımının ve cihaz temizliğinin her yıl düzenli olarak yaptırılması oldukça önemli. Doğal gaz kullanırken cihazın bulunduğu alanda yer alan havalandırma menfezlerini mutlaka açık tutmak gibi hayati kuralların ihmal edilmemesi büyük önem taşıyor."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber