Kaza Sonrası Şoka Giren Çocuk Ambulansa Zor İkna Edildi

Kaza Sonrası Şoka Giren Çocuk Ambulansa Zor İkna Edildi

Karaman’da iki aracın kazasında araçta bulunan çocuk tedaviye zor ikna edildi

Bu sabah 9:30 sularında meydana gelen trafik kazasında Kenzi Caddesi üzerinde Kale istikametine gitmekte olan 70 FH 172 plakalı kamyonet ile Hüseyin Avnibey Caddesi üzerinden Kenzi Caddesine çıkmakta olan 70 BE 946 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta birlikte orta refüje doğru çıktı.

Kazada kamyonette bulunan iki kişiden biri hafif şekilde yaralanırken, otomobilden bulunan anne ve oğuldan, anne hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen iki ambulans ile ayrı ayrı hastanelere götürülürken olayın şokunu üzerinden atamayan çocuk, ambulansa binmesi konusunda uzun süre ikna edilemedi.

Polislerin de devreye girmesinin ardından “Ambulansla gezeceğiz” diyerek ikna edilen çocuk ambulansa bindi ve annesi ile birlikte Karaman Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber