Kazada Hayatını Kaybeden Karamanlılar Defnedildi

Kazada Hayatını Kaybeden Karamanlılar Defnedildi

Trafik kazasında Çumra’da hayatını kaybeden Karamanlı aile toprağa verildi

Konya'nın Çumra ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ölen aynı aileden 4 kişinin cenazesi, memleketleri Karaman'da toprağa verildi.

Çumra Devlet Hastanesi morgundan alınan Ersarı ailesinin cenazeleri, Karaman'ın merkeze bağlı Ortaoba köyündeki babaevine getirildi.

Tabutlara sarılan Ersarı ailesinin yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

Ersarı ailesinin cenazeleri, daha sonra köydeki Yukarı Cami'ye getirildi. Burada öğleyin kılınan namazın ardından cenazeler, köy kabristanlığında defnedildi.

Kazanın, Ersarı ailesinin Fransa'da hayatını kaybeden bir yakınlarının Karaman'ın Ortaoba köyündeki cenaze töreninden dönerken gerçekleştiği belirtildi.

Sürücü Ersarı'nın, teyzesinin cenaze töreninde arkadaşlarına "Gece bir rüya gördüm, bir kamyonla çarpışıp ölüyordum, çok korktum." dediği öğrenildi.

s2.jpg

Kazada Araba Parçalanmıştı

Yaşar N. (48) yönetimindeki 42 ZE 609 plakalı pancar yüklü kamyon, dün Konya'nın Çumra ilçesi Fethiye yolunda Mustafa Ersarı (39) idaresindeki 42 HA 290 plakalı otomobille çarpışmış, sürücü Mustafa Ersarı, aynı araçtaki eşi Neslihan (39), çocukları Melike (12) ve Ramazan Ersarı (9) olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kazada Hayatını Kaybeden Karamanlılar Defnedildi

Kazada Hayatını Kaybeden Karamanlılar Defnedildi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber